En trevlig helg med familjen Johansson!

Tjusiga Annika! Snyggast i Aula Magna! ;)
TOKFIOR! :thumbup:
Pertti jättefokuserad och min fina Simon men akta blicken på Simon! :O Kan vara farlig!
Vi har verkligen haft en kanonhelg med er och ni är så trevliga och snälla! 
Denna helg innehöll en härlig tacokväll händiga Perrti lagade vår soffa! YAY! Stort tack för det! Ingenting Pertti inte fixat hittills måste jag säga! Impressive! :)
Sen var det tvspel med grabbarna och satt ute i solen med hundarna. 

Värt att nämna var att vår kära granne kom och pratade med oss och hon hade jättetjusiga gummistövlar på sig! Dock har vi en knasig hund vid namn Ville som går raka vägen fram till henne och lyfter på benet och kissar på dem! Greta är lite äldre så hon märkte ingenting och vi kände att gummistövlar är ju till för att tåla väta. Sen vilken form de kommer i spelar nog ingen roll! Simon valde i alla fall att låta Ville kissa klart för annars skulle det blviit mer pinsamt tyckte han! Jag höll inte med men så blev det i alla fall! Greta är en underbar granne så vi skonade henne från denna detalj av våran lilla diskussion.
Efter lite stek i solen var det dags för en härlig ceremoni på universitetet i Aula Magna och vi var superstolta över Daniel så klart! Efteråt såg vi match hemma hos oss. Vinst år Man. Utd. Inget mer att säga om det när Berbatov gjorde målet. Jag och Simon tog dock en lång promenad då jag mådde lite illa och ville bli lite piggare så efter det blev det restaurang Nya Peking. Jättegod Kina mat med efterrätt osv! MUMMA!
Det var allt från denna helg! Fler bilder har Annika och Pertti som kanske kan skicka till oss som vi kan lägga upp här! Nu hoppas vi att det kommer fortsätta lika bra med allt! För oss allesammans!
KRAMAR till familjen Johansson!


Kommentarer
Ebba

Schysst design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-07-13 @ 02:07:21
URL: http://djurförsäkring.net


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0