Smile!

Ibland är det inte lätt att hålla uppe humöret när kroppen ger vika, men det enda jag kan komma på som jag blir otroligt glad och munter av är hur skönt det känns efter att man har gjort det man skulle! Det känns lite jobbigt för mig för min kropp säger ifrån att jag behöver vila eller ta det lugnt men jag har alltid pushat mig själv snäppet längre, jag blir ledsen och förvirrad när jag inte vet om jag gör rätt eller fel. Många tycker exempelvis inte att jag bör spela fotboll i detta stadiet men jag klarar det och mår bra av det men TÄNK OM det händer något. Dock är jag den enda som kan känna rädslan liksom..Klart att jag har den!

Jag kommer aldrig och har aldrig uppmuntrat till fly problemen trots att jag själv och alla har gjort det. Men jag vet att hela världen kan inte rasa samman och jag blir verkligen förvirrad när det för vissa gör det. Jag har verkligen fullt upp med att hålla koll på mig själv och mina hormoner, jag kan liksom börja gråta till Elvis Presley - In the ghetto om jag vill men det är bara hormoner och en fin text. Hur ska jag kunna ha styrkan att hålla koll på mina egna hormoner samtidigt som jag ska lyfta andra som håller på att falla ihop i den så kallade "onda cirkeln"?! Det är något jag får klura ut men också acceptera och det får även andra acceptera att jag GÖR SÅ GOTT JAG KAN! Jag vill vara glad och munter men det är svårt när jag absolut inte bara kan undvika vilka som helst och jag vill ju heller inte det. Jag vill vara glad och jag vill verkligen påpeka att hela världen kan inte rasa bara för att det blir förändringar och incidenter. Man kan inte intala sig att allt ska lösa sig om man påpekar det negativa hela tiden! Det är väldigt orättvist och fel!

Nej! nu drar jag och tränar tjejerna och lattjar lite själv med KAU IF! Det ser jag fram emot! Utomhus också! På med löparbrallorna under shortsen!

CIAO!

New beginning

Jag skriver detta efter en otroligt lärorik helg. Jag har insett att jag inte har det bästa självförtroendet av många anledningar. Jag har märkt den hemska effekten i det negativa hos människor. Jag vill verkligen föra vidare detta då jag verkligen känner mig som en helt ny människa!
Jag känner mig glad, sprallig, framtidsglad, ingen ångest, kär, munter och allt som hör till. Jag har träffat många människor som kanske har satt mig lite i ett sagoland under helgen på lägret i Sunne med utbildning för unga ledare men jag är så otroligt stolt över mig själv. Jag gjorde det helt frivilligt och just nu så är det som att jag känner av allt pesimistiskt och lägger det i en kula och lägger det vid sidan. Jag vet inte riktigt men jag vet att jag innan jag reste känt mig otroligt nedtryckt och ledsen. Mitt självförtroende var i botten och jag fick kommentarer i helgen om hur folk "trodde att jag var" som person. Dessa vill jag nu leva upp till och jag vet med mig att innerst inne är jag en väldigt annorlunda tjej. Jag vill vara JAG, Rebecca Isabelle Andersson och vara gravid i min harmoni och lycklig som få att jag är det. Jag märker att jag har fastnat i en ond cirkel där man hela tiden (som min älskade pappa utrycker sig) PAJKASTNING. Detta är något jag inte längre accepterar och det är en löjlig lek som människan kommit på. Jag tänker inte vara delaktig. Jag har så mycket att vara glad över och det som inte går att lösa och de människor som väljer att stanna kvar i en ond cirkel vet jag  NU att jag inte kan hjälpa. De måste själva få sitt självförtroende upp igen och RESA SIG och skrika ut att de finns och vill finnas! Livet är FÖR kort och att gå en negativ väg leder till problem medans den positiva till möjligheter. Saker kan uppstå under vägen, men det är viktigt att inte se dem som problem utan som något man kanske kan göra något åt eller som man måste acceptera, dock leder även detta till nya möjligheter!

De personer som jag vet med mig är fast i denna "cirkel" måste ta sig själva därifrån. De är liksom instängda och blockade för allmänheten och vill inte heller se något positivt. Detta vet jag då jag ser en otroligt rädd människa därinne. En osäker person som använder allt den har och kan för att klara sig i livet. Ett liv som är så enkelt blir så svårt. Allt sitter i huvudet! Man måste bara ta steget därifrån till agerande. Allt man drömmer kan man göra. Allt JAG vill och kna samt önskar handlar om att jag endast måste VÅGA. Jag ska hädanefter ta ansvar för mig själv och MITT liv i passionen till att komma dit jag vill. Jag vet inte hur lång tid det tar men jag vet var jag vill och dit ska jag! Man måste bara ha humor och mental styrka och den kan jag säga att jag fått tillbaka.

För varje negativ sak man säger skall man säga 6 positiva för att denna människa ska känna sig lika mentalt stark igen. Vissa har en annan syn och dessa människor går tyvärr ej att nå. Inte heller med positiva. Det är bättre att låta dem vara och hoppas de själva inser. Vissa kan man inte hjälpa mer än att låta dem vara.

Jag ska ta hand om mig själv nu och leva upp till den person jag är. Jag är glad att vara jag och det ska jag fortsätta att vara!

Sammanfattar detta med en härligt grym låt!

AIK premiär!

Vi har fått en spelare från Ghana vid namn Kwame Karikari och här är hans intervju!
Inte så värst lyckad då jag verkligen tycker synd om honom då han verkar vilja säga mycket men språket hindrar honom rehjält! Jag är riktigt nyfiken på denna grabben! Vi får väl se! Han är inte med i startelvan utan den är sig mer lik om man säger så! Det är Stockholmsderby idag och det är riktigt spännande! Underskatta inte DIF.

SÅ STARTAR AIK

27. Ivan Turina

29 år

Bra i fjol men svajig i träningsmatcherna.

-------------------------------------

14. Kenny Pavey

31 år

Frisk från fotskada. Stort hjärta, stor publikfavorit.

2. Niklas Backman

22 år

Höstens stora genombrottsman. Under utveckling.

3. Per Karlsson

25 år

Alltid pålitlig, aldrig spektakulär.

4. Nils-Erik Johansson

31 år

Placeringssäker och rutinerad vänsterback.

-------------------------------------

24. Daniel Gustafsson

20 år

Yrväder på högerkanten. Kan hitta på vad som helst.

7. Helgi Danielsson

29 år

Nyttig defensivspelare som sällan gör en dålig match.

5. Robert Åhman Persson

24 år

Löpstark och fysisk. Har brister i bollbehandlingen.

9. Martin Mutumba

25 år

Hög kapacitet men osäker form. Var står M9 just nu?

-------------------------------------

28. Viktor Lundberg

20 år

Klok och skicklig mittfältare. Men passar han i tio-rollen?

20. Mohamed Bangura

21 år

Bang, bang, bang, bang, bang.

-------------------------------------

Tränare: Andreas Alm

Får sitt första test idag. Hur funkar han som huvudtränare?

Första rörelser!

Hejsan Hoppsan!
Idag har det varit lite fix, inget som det var tänkt. Idag är helt enkelt en dag man inte riktigt orkar med. Känner mig varm, trött, huvudvärk och lite så. Det blir nog till att tvätta när Simon kommer hem men inget annat tror jag. Skulle städat våran galet stökiga garderob men jag får se helt enkelt. Får jag ligga i sängen så kan jag göra det :)
Det är i alla fall bestämt nu att vi ska fira påsk i Göteborg hos Simons mormor och morfar! Känns väldigt spännande och roligt! Det är tydligen lite traditionellt och sådant tycker jag är mysigt! Det blir på landet så det känns kul! Aldrig varit där så!
Efter det blir det ultraljud den 28/4 för att mäta allt på bebisen! KÖN skall vi få reda på och det ser vi verkligen fram emot! Första bebisplagget är införskaffat och det blev 2 bodys, en vit som det står I <3 DAD på och en vit med svarta ränder på som man kan ha på vare sig pojke eller flicka. Något som jag och bebisen alltid kommer ha gemensamt är att vi båda älskar pappa Simon väldigt mycket!
Nåväl! Nu till det spännande! JAG HAR KÄNT FÖRSTA RÖRELSERNA! Jag är nu i vecka 16 och bebisen rör sig där inne minsann! Det är som en liten bubbla nere i magen och som ett kurr. Detta har jag aldrig känt innan och det känns väldigt speciellt och skoj! Det är mycket som ändras nu och jag är självklart väldigt glad över detta! Okej att jag börjar bli stor om magen vilket jag inte är van vid men den är verkligen vacker. En liten kula som putar ut och nu växer bebisen som bara den!
Tror bebisen är runt 13cm nu! :)
Jaja, nu ska jag bada och tvätta håret och fräscha till mig lite! Kanske blir lite fotbollslattjande sen innan simon kommer hem! I smyg sådär :) hihi!
RSS 2.0