Ledig!

Då sitter jag hemma och klockan går riktigt sakta tyvärr. Vet inte vad jag ska hitta på faktiskt, sen kommer Simon hem väldigt sent numera. Runt 17:00 sådär och idag har han träning klockan 18:00 och kommer inte hem förrän vid 21 igen så jag kommer troligtvis vara ensam nu tills han kommer hem och då är det bara att gå och lägga sig. I morgon är det samma situation då han har match. Tur nog är den hemma! :)
Nästa vecka är det i alla fall dags att åka hem! Helt otroligt att vi har varit här sen i slutet på maj! Det är väldigt lång tid och det känns väldigt skönt att ha jobbat klart och slappa sista tiden men det går väldigt sakta denna tiden i och med att jag är själv mest.. men vad kan man göra? Nästa vecka börjar det hända lite saker i alla fall! På måndag är det dags för barnmorskan igen och prata om förlossningen. Såg på förlossningskliniken förut på tv och de tog upp hur "det faktiskt händer" att kvinnor förblöder under förlossning. Varför säger man så? "I´ve seen it happen, we have two lives to take care of". VARFÖR? Jämt när jag ska ge de programmen Simon vill se på MED mig så säger jag byt kanal i och med att det alltid handlar om att göra det så allvarligt som möjligt! GRRRRRR!
Men men... Det får gå som det går så att säga och jag kan då inte förvänta mig det värsta! Sitter och titar på ett program där programledaren inte kan säga "S". SKITSTÖRANDE! Tänk när hon säger ordet "stuff". Stttuuuuuufffffffssssss! :D
Jaja. Nu ska jag återgå till; tv-tittande! Ursäkta min pessimism till detta!

Bangura jr?

Då har man fått riktigt roliga nyheter från aftonbladet att det finns stor möjlighet till att Tetehs lillebror kan komma till Gnaget! Mohamed Bangura så att säga fyllda 16 år och sägs vara duktig men väldigt ung. Kan han kanske vara något för AIK? Några resor är inbokade och en till Sierra Leone. Vi kan ju alltid hoppas! :)

Sista jobbhelgen!

Då sitter man på jobbet och tar det lugnt medan tiden tickar på! Jag har jobbat sen klockan 11:00 i morse och det har faktiskt börjat bli lite tufft att gå så mycket. På lunchen somnade jag rätt skönt men ställde klockan lite knas men jag vaknade precis när lunchen var slut. Jag vet inte om det var bra eller dåligt för jag blev så borta i huvudet när jag kom ner. Sen sitta och slå in massa PLU-nummer och greja med summor är nog inte det bästa kanske! ;)

Nåväl...Har haft lite sammandragningar idag och har varit öm i magen senaste dagarna, hon sparkar lugnt och fint nu så det känns bra. Ibland blir man lite skraj när hon inte sparkat på ett tag men hon det börjat bli lite trångt tydligen.
Hon ligger ju upp och ner nu så det känns bra men jag hoppas att jag slipper vända henne i vecka 36 där. Usch, det gör ont har jag hört och det kan jag tänka mig så som jag känner mig i magen just nu!

Simon har match idag med KIF igen och så trött som jag är kommer jag nog hem innan honom och äter och lägger mig sen, jag är otroligt trött och ska jobba i morgon klockan 08:00 igen till 14:30. Sen är det dock bara en dag kvar på jobbet men jag börjar undra lite vad jag ska göra den sista tiden här i Göteborg! Jag orkar inte så mycket och klädkällaren har jag varit på 3 gånger nu redan.. Vädret börjar bli kyligare så jag vet inte om sola är aktuellt längre vid havet? Jag och Rossana på jobbet tänkte simma 2 gånger nästa vecka i alla fall så det känns bra att ha någon att prata med också! Jättemysig tjej verkligen som ska föda 3 veckor efter mig så kanske kommer vi föda samtidigt? Who knows? :)

Men men, kanske borde göra ett litet "to-do" schema inför nästa vecka och fram till torsdagen efter det men sen kommer lönen där och då ska det shoppas för min del i alla fall! :) med eller utan Simon! :D

Får vi se vad man ska hitta på för roligt till personalen i övermorgon! Lite fika får det bli i alla fall så det blir nog bra! Det ska bli skönt att få slappnad av efter detta ändå oh fokusera sig bara på att vara gravid, jag är stolt att jag har klarat detta för det har inte varit lätt. Nu kommer vi få ett riktigt bra start på vårat liv som familj!

Mina revben kommer nog gå av innan förlossningen, jag har otroligt ont i dem och även i magen överhuvudtaget! Vi får se när det kommer detta men jag börjar bli nyfiken och redo för förlossning, jag är trött på att vara gravid men jag kommer vilja vara det tills renoveringen är klar i alla fall!
RSS 2.0